Nieuwste members

Halima

Martijn46

Myra2004

cafestip2022153
meer...

Nieuwste forum berichten
De chatbox regels11-05 18:58
Het Website Reglement28-04 19:26
Het Forum Reglement28-04 18:28

Nieuwste foto`s

gerbenv

Evalyne

Evalyne

Evalyne
meer...

Poll
Hoe belangrijk is een mobiele telefoon voor jou?

Belangrijk!.

Eerste levensbehoefte!.

Ik kan wel zonder.!

mobiele telefoon?.Is dat?


Totaal aantal stemmen: 30
Bekijk alle polls

Help/Faq

- Hoe kan ik mij registreren?
- Hoe lang blijf ik ingelogd als ik "Onthouden?" aanvink?
- Hoe bewerk ik mijn profiel?
- Hoe bewerk/plaats ik mijn avatar?
- Hoe accepteer/verwijder ik een Wannabe?
- Hoe word ik vrienden met iemand?
- Hoe zet ik een stukje text in mijn profiel?
- Hoe zet ik foto's in mijn fotoboek?
- Hoe kan ik mijn profiel stylen?
- Bevestigingsemails uitzetten/Profiel onzichtbaar maken?
- Hoe kan ik youtube filmpjes plaatsen?
- Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?


Hoe kan ik mij registreren?
Om je te registreren dien je in de balk onder het Topmenu op "Registreren?" te klikken. Vervolgens krijg je een formulier dat volledig ingevuld moet worden. Persoonlijke gegevens blijven persoonlijk en worden niet aan anderen getoond.

Hoe lang blijf ik ingelogd als ik "Onthouden?" aanvink?
Zodra je tijdens het inloggen onthouden aanvinkt, blijf je gedurende 365 dagen ingelogd. Zodra je op Uitloggen klikt, is dit weer weg. Kijk altijd goed uit wanneer je deze optie aanvinkt op openbare locaties zoals internetcafe's.

Hoe bewerk ik mijn profiel?
Om je profiel te bewerken ga je in de blauwe balk onder het Topmenu naar "Instellingen". Vervolgens ga je naar "Persoonsgegevens wijzigen". Bij deze optie heb je de mogelijkheid om de open vragen in je profiel te beantwoorden.

Hoe bewerk/plaats ik mijn avatar?
Om je avatar te bewerken/plaatsen ga je in de blauwe balk onder het Topmenu naar "Instellingen". Vervolgens ga je naar "Avatar bewerken". Om je avatar te verwijderen klik je op het kruisje naast de Avatar, en om een Avatar te plaatsen moet je op je computeren een avatar zoeken door op "Bladeren" te klikken. De afbeeldingen word zelf op de juiste grootte gemaakt.

Hoe accepteer/verwijder ik een Wannabe?
Om een wannabe te accepteren ga je in de blauwe balk onder het Topmenu naar "Instellingen". Vervolgens klik je op "Wannabe's accepteren/verwijderen". Als je wannabe's hebt verschijnd er een lijstje. Om een wannabe te accepteren klik je op het "Groene Vinkje".Om een wannabe te weigeren klik je op het "Rode Kruisje", de wannabe zal hier geen bericht over ontvangen.

Hoe word ik vrienden met iemand?
Om met iemand vrienden te worden moet je naar het profiel van diegene gaan. Er staat op het profiel links onder de foto een menu. Daar klik je op "Word vrienden". Je staat nu in de wannabe lijst van dat profiel. De persoon dient je eerst te accepteren voordat je in zijn/haar vriendenlijst staat.

Hoe zet ik een stukje text in mijn profiel?
Om een profieltext te plaatsen ga je in de blauwe balk onder het Topmenu naar "Instellingen". Vervolgens klik je op "Profiel omschrijving". Alles wat je daar intypt komt op je profiel te staan.

Hoe zet ik foto's in mijn fotoboek?
Om een foto te plaatsen ga je in de blauwe balk onder het Topmenu naar "Instellingen". Vervolgens klik je op "Fotoboek beheren". Voordat je een foto gaat plaatsen moet je een album aanmaken. Er is geen limiet op het maken van Albums of het plaatsen van Foto's. Nadat je een album hebt aangemaakt kun je foto's uploaden.

Hoe kan ik mijn profiel stylen?
Om je profiel te style ga je in de blauwe balk onder het Topmenu naar "Instellingen". Vervolgens ga je naar "Profiel stijl". Je kunt daar je gehele profiel stylen. Het voorbeeld word onderaan getoond. Om een kleuren pallet te openen klik je op het veld waar de kleurcodes in staan. Er zal dan een kleur pallet verschijnen.

Bevestigingsemails uitzetten/Profiel onzichtbaar maken?
Ga in de blauwe balk onder het Topmenu naar "Instellingen". Vervolgens ga je naar "Instellingen". Je kunt daar kiezen voor wie je profiel zichtbaar is, en of je de bevestigingsemails wilt ontvangen.

Hoe kan ik youtube filmpjes plaatsen?
Ga in de blauwe balk onder het Topmenu naar "Configuratiescherm". Vervolgens klik je op "Youtube films toevoegen/verwijderen". Om een filmpje te plaatsen ga je naar http://www.youtube.nl, en zoek je het filmpje op dat je wilt plaatsen. Er staat dan rechts een grijze blok met informatie van het filmpje en een "URL". De link die in het veld "URL" staat dien je te kopieren en te plaatsen in het veld "Youtube URL" op de starchat website. Zodra je een korte beschrijving erbij hebt gezet druk je op "Plaats".

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Ga in de blauwe balk onder het Topmenu naar "Instellingen". Druk vervolgens op "Wachtwoord wijzigen". Daar is het mogelijk om je profiel wachtwoord te wijzigen. Tevens verander je daar je wachtwoord voor de chatbox.